Välkomna till Willy viking


Willy viking
Typ: Snacks
Tillv: Willy viking

Asskickande körvar!

Jag upptÀckte nyligen dom hÀr korvarna pÄ en livsmedels- affÀr som jag ofta besöker. Nog blev jag glad allt nÀr jag sÄg den gula fina förpackningen med tre stycken ölkorvar i för det lÄga priset av 18 kr per förp. (!) Dessa körvar Àr ungefÀr lite mer Àn hÀlften sÄ lÄnga som dom ölkorvar jag testar pÄ KORVTESTET . Men korven Àr ju ÀndÄ lÀngre Àn vad din kuk Àr i styvt lÀge din unga bunga.

Stoppa inte in korven i din fitta om du Àr tjej, och om du Àr kille sÄ ska du inte stoppa upp den i röven. Det finns olika smaker pÄ den hÀr korven, och dom som jag har testat Àr original och Chili. Den godaste av dessa tvÄ tycker jag Àr CHILI - eftersom jag tycker om nÀr det Àr lite drag i korven. Originalsmaken Àr ju riktigt god den ocksÄ, god rökig köttsmak... Men chilismak Àger ju allting, Àven dig och din mamma och hela din slÀkt.
Dom finns i flera olika smaker...
  • BARBECUE.
  • CHILI.
  • ORIGINAL.

    OBS: Denna produkt finns inte kvar. Det verkar vara mer regel Àn undantag att vissa av mina favoritprodukter antingen förstörs sÄ att dom blir oÀtbara, eller att dom bara tas bort helt och hÄllet.
  • Betyg: Testad: 2004-07-01.

    Inga kommentarer | Skriv kommentar