Välkomna till Ostbollar Original


Ostbollar Original
Typ: Ost

Suzanne Osten kan osta sig i arslet!

Ni som saknar smaken pÄ gamla wasa sandwich (innan 2006) kommer att Àlska denna ostboll. En smakrik ostfyllning omsluten av tvÄ löst hopsvetsade kexhalvor.

Det Àr som Stefan Löfven har svetsat ihop bollarna för dom Àr jÀtteenkla att ta isÀr (vilket inte alls Àr ett minus). Nej, Löfven har aldrig satt en svetsloppa i hela sitt liv den Àckliga patetiska Lurch-kopian, men den hÀr osten kickar hans arsle!

Ja, jag sa ju det att den smakar som wasa sandwich var förr i tiden, en salt pikant smakrik ost! Ett förslag Àr att mosa ett par bollar och lÀgga mellan tvÄ knÀckebröd husman sÄ har ni en gammaldags wasa sw! Gör mig nu en tjÀnst och köp den hÀr snabbt innan falbygdens ost slutar att tillverka den! Allt vi gillar försvinner frÄn marknaden sÄ passa pÄ nu!

Den kostar tyvÀrr asmycket, 22,95 kr för en 125grams pÄse dÀr jag handlade!!! Men what the hell, den var sÄ god och prisvÀrd sÄ jag har lust att stalka och mörda en kvinna som jobbar pÄ falbygdens ost, strypa henne. Bara för att jag Àlskar det hon har gjort! Ostbollarna finns i flera olika utföranden men det Àr denna ORIGINAL-smak som jag gillar mest! Nu kan rivosto komma tillbaka ocksÄ!

Betyg: Testad: 2015-12-05.

Inga kommentarer | Skriv kommentar
Namn/Nick:
Kommentar:

Säkerhetskod: «
Max 255 tecken. Hćll dig till ämnet.