Välkomna till Wasabi cashew


Wasabi cashew
Typ: Snacks
Tillv: Risenta
hemsida

Cashewnötter för Gudrun Schyman och andra mesar

Det hĂ€r Ă€r som vanliga rostade cashewnötter med en försvinnande, mikroskopisk liten hint av wasabi. Ska jag vara Ă€rlig sĂ„ tror jag till och med att en biograf-pissare till Ă€ckelpĂ€ckel och pussy som Gudrun Schyman skulle klara av att Ă€ta dessa cashewnötter .DĂ„ Ă€r det illa! Hur i helvete kan Risenta ha mage att kalla dessa snacks för ”heta”.

I ”Risent” this. Dessutom sĂ„ kostade den pyttelilla pĂ„sen hela 19 kr! Att dom understĂ„r sig?! ”Isch, understĂ„â€, som Sadulisten sa i en klassisk, rolig gammal ringning dĂ€r han pratade med en rutten och Ă€cklig, gammal polsk kĂ€rringjĂ€vel som satt i ett Gulag-lĂ€ger och pratade i sin urusla gamla bakelit-telefon vars lur hon förmodligen kört upp i fittan och kanske till och med röven flertalet gĂ„nger.

PĂ„ grund av den mesiga wasabismaken och det höga priset sĂ„ blir betyget ganska lĂ„gt. Produkten Ă€r absolut inte Ă€cklig, men ej heller nĂ„gon direkt smakexplosion av wasabi, som man hade velat ha. Vill du Ă€ta ett snacks med lite mer sting i och betydligt mer ”Wasabi goodness” sĂ„ ska du testa Kao shongs Wasabi Ă€rter istĂ€llet.

Betyg: Testad: 2015-12-11.

Inga kommentarer | Skriv kommentar
Namn/Nick:
Kommentar:

Säkerhetskod: «
Max 255 tecken. Hćll dig till ämnet.