Välkomna till Pit stop No 5. sour cola wheels


Pit stop No 5. sour cola wheels
Typ: Godis

Viktigt meddelande till allmÀnheten

Dessa sura godishjul med colasmak Àr överjÀvligt sura till det extrema. Efter att ha Àtit den hÀr produkten sÄ har jag fÄtt frÀtskador dels pÄ tÀnderna och dels i munhÄlan. Jag har haft problem med att tugga i cirka tvÄ dagar efter att ha inmundigat produkten och inne i munhÄlan kÀnner man bortfrÀtt hud samt smÀrta i kinden.

Det kÀnns som att allt dentin, emaljen och skyddslagret som tidigare fanns i tÀnderna Àr helt bortfrÀtt och som om jag tuggar direkt med pulpan (fattar du hur jÀvla in i helvetes bajskorvs-ont det gör!?). Till och med Sadulisten som kÀkade betydligt mindre av dessa godisar Àn vad jag gjorde fick en hel del problem med tÀnderna och han har dessutom betydligt mer vÀlskötta tÀnder Àn vad jag har. Den hÀr produkten Àr typ som att köpa en förpackning kaustiksoda i pulverform och sleva i sig av eller som att med en kemilÄda blanda ihop en frÀtande syra som man slörpar i sig som en cocktail (MÄrten Cocktail).

Man borde göra ett hembesök av det mindre trevliga slaget hos personerna som okejade den hÀr produkten. Först och frÀmst kommer jag att skÀra deras halsar och sedan avslutar jag med att skjuta skallen av dom med ett dubbelpipigt hagelgevÀr sÄ att det blir som en hÀrligt grisig och blodig Tom Savini-effekt fast pÄ riktigt nÀr deras dumskallar exploderar. Tio kronor pÄ en stormarknad. LÀgg till det obligatoriska tandlÀkarbesöket sÄ blir det genast dyrare...

Betyg: Testad: 2017-07-29.

Kommentarer (3) | Skriv kommentar