Välkomna till Chok skalle banan kola


Chok skalle banan kola
Typ: Godis
Tillv: Bubs godis
hemsida

Den heter sÄdÀr sÀrskrivet


En skalle det stĂ„r Bubs pĂ„? Ett mordhot mot mig?! :O Hursomhelst Ă€r det hĂ€r ingen ”wet Willy” direkt, om du nu trodde det
 Det hĂ€r Ă€r döskallar av otroligt smakrik mjölkchoklad av hög kvalitet, med en fyllning av kladdig banankola (Eller ”Banan kola” som det stĂ„r pĂ„ förpackningen). Det Ă€r banankontakt frĂ„n tredje graden och det Ă€r min kontakt, en kontakt som jag gillar. Man kan bita av skallen pĂ„ den sĂ„ mumsig kola flyger ut. Om man dĂ€remot skulle bita huvudet av Kjell sĂ„ skulle det sĂ€kert komma ut bajs istĂ€llet. Priset, vad var det? 16.90 kr kostade den pĂ„ mitt lokala snabbköp. Just nu ja för om hundra Ă„r kanske den inte finns. Köp den och njut din Willy Wonka. Den finns i flera olika smaker, t.ex. lakrits/hallon.

Uppdatering: har fÄtt bekrÀftat av nÄgon typ av chef pÄ BUBS att deras "chok skalle"-produkter kommer försvinna helt. "...Produkten kommer försvinna frÄn marknaden pga av dÄlig respons och försÀljning i butik". Mm, och du som skrev det borde se det som ett personligt misslyckande i ditt liv och din arbetskarriÀr att du och ditt företag inte lyckats skapa tillrÀcklig efterfrÄgan för vissa av era produkter. Ditt liv Àr ingenting vÀrt och du borde rota fram din laddade Magnum-revolver som du har gömt under dina strumpor i översta byrÄlÄdan, sÀtta pipan emot tinningen och brÀnna av ett skott. Dessutom Àr det sÄ jÀvla irriterande nÀr folk inte förstÄr sig pÄ hur man anvÀnder förkortningar korrekt. Som "p.g.a." som betyder "pÄ grund av" och lÀgger till ett redundant extra "av" efterÄt. "pÄ grund av av", huh!? Fuck you! ... HÀmta revolvern för fan!

Betyg: Testad: 2017-10-03.

Kommentarer (4) | Skriv kommentar
Namn: Doctor-Arne
Datum: 2018-03-29 03:28:06

Var riktigt god, dem andra smakerna med, lite dyra
kanske. Men det var dÀ vÀrt

Namn: Andjay
Datum: 2017-10-03 16:37:10

Willy Wonka och jag Àr goda vÀnner. Great recension
deh!

Namn: Facit
Datum: 2017-10-03 16:26:30

Du har vÀl sparat en oöppnad banan kola choklad kaka?
Kommer fÄ fin patina pÄ hundra Är, och givetvis bli
vÀrd vÀldigt mycket pengar.

Namn: Sadulisten
Datum: 2017-10-03 16:18:19

Chock skalle Àr en perfekt choklad om du vill gÄ upp
i vikt och gÄ upp pÄ morgonen.