Omfattande valfusk och odemokratiska metoder emot NRP.

För er som inte har lyssnat på det senaste Podcast avsnittet så kan jag rekommendera er att göra det. Avsnittet behandlar det omfattande valfusk som har drabbat Nationalrasistiska partiet. Ja eller valfusk och valfusk är väl synd att säga, utan vi har helt enkelt blivit raderade från listan över registrerade politiska partier. Dessutom blir vi diskriminerade på Valmyndighetens hemsida p.g.a. att vi ej längre är ett registrerat parti. NRP har raderats helt och hållet så att man inte kan söka information om oss, eller hur många röster vi tidigare har fått.

Bildbevis:

Ni kan vara lugna för att NRP inte kommer tiga stilla och acceptera denna enorma oförrätt! För mer information, var goda och lyssna på NRP Podcast från idag den 24 september.

Med vänliga hälsningar

Tor Odensson – Partiordförande.

Kommentarer inaktiverade.