Nationalrasistisk ungdom.

NRU är alltså Nationalrasistiska Partiets ungdomsparti. Ungdomar måste kunna leva sina liv medans dom är unga, men det är jävligt svårt att leva livet om man är ute på stan och festar och sedan helt plötsligt blir attackerad och rånad av en arg svarting med kniv, basebollträ eller ännu värre… Dom hatar självklart oss, vad är då bättre än att även vi hatar dom tillbaka? Trots allt så är det ju inte vi svenskar som har gjort något fel, men lik förbannat så ska vi betala notan och stå till svars för att vissa idioter inte har vett att sköta sig i vårat land eller att acceptera våra seder och bruk.

Men det är tydligen JÄVLIGT VIKTIGT att dom får ta med sig sina seder och bruk hit! Bland annat i form av: den muslimska religionen, kvinnosyn, Moskéer och FAN OCH HANS MOSTER. Ofta krängs det ut stinkande smörja som försöker påskina att Sverige är ett skitland som ständigt misslyckas med allting. Turkiet el. varför inte Afrika är ju mycket bättre i medias ögon. Men det är tur att någon vågar skriva sanningen! Och så kommer vi även att göra i fortsättningen också, oavsett om vi blir anmälda för hets mot folkgrupp. Men svenskar är ingen folkgrupp va, dom kan inte bli hetsade emot?

Ingen endaste svensk kan väl känna sig kränkt när en svarting hotar att döda honom enbart för att han vill stjäla hans/hennes mobil, samt att svartingen säger något i stil med ”Hit med pengarna och mobilen din jävla svennefitta, annars cuttar jag dig till döds”. Vilket sunt och trevligt land att bo i…

UPP TILL KAMP UNGDOMAR! GÅ MED I EN VÄXANDE NATIONALRASISTISK FOLKRÖRELSE ISTÄLLET FÖR ATT LÅTA LANDSFÖRRÄDARNA TA MAKTEN ÄNNU EN GÅNG.