Nationalrasistiska kvinnor.

NRK är en liten division av kvinnliga medlemmar ur Nationalrasistiska Partiet. Vi har tröttnat på alla våldsamma svartingar som strömmar in i vårat vackra land. Inte nog med att dom stjäl av oss samt misshandlar oss – både män och kvinnor. Men vi kvinnor har en extra otur eftersom vi blir mycket utsatta av våldtäkter! Dom tackar oss så snällt för att dom får komma in och utnyttja vårat system till bristningsgränsen. Sverige är ett vackert land i förfall. Varför tror du? Vi skyller på den Socialdemokratiska maktelitens mångkulturella experiment som har pågått i ett trettiotal år, deras motto är

- Släpp in alla som vill hit! Vi har plats för ytterligare en miljon invandrare. Det spelar ingen roll att det inte är Socialdemokraterna som styr just nu eftersom Moderaterna har precis samma vettlösa kärlek för mångkulturen. Tänker du stödja den sinnessjuka kvinnosyn som muslimerna står för? Vill du ha en massa "Hedersmord" i Sverige?

Som kvinna bör du tänka på följande när du    går ut på kvällen eller natten och någon nigger hotar dig: Ha alltid med dig en burk tårgasspray eller någon typ av kniv. Var inte så jävla mesig och menlös! Anmäl inte våldtäkten, utan sök istället upp förövaren; MED BLODLUST.

Negern vill våldta dig, vad gör du? – Stilett i skrevet såklart! Svårare än så ska det väl inte behöva vara tjejer? Nationalrasistiska kvinnor är beredda att gå i döden för att försvara sitt land, är det krig som svartskallarna vill ha så är det krig dom ska få. Vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra kebab av dom!


Ewa Svensk. – NRKs ordförande, har ordet:

Sverige behöver starka män och framförallt starka kvinnor för att överleva som nation. Om vi inte har några starka kvinnor som vågar stå emot förtrycket emot etniska svenskar och alla svenska kulturyttringar, kvinnor som vågar vara stolta över sitt ursprung och vilka dom är, då kommer det inte heller att födas några framtida nationalistiska kvinnor och män. Nationalismen kommer att bli helt utrotad och Sverige kommer att bli ett monokulturellt land som är översvämmat med folk som har ett typiskt icke svenskt utseende och en vilt främmande, utomnordisk kultur. Kriminaliteten kommer bara att bli högre och högre. Fler våldtäkter, fler personrån och fler mord begångna av ”nysvenskar” med de riktiga svenskarna som offer. P.g.a. den lavinartade ökningen av kriminalitet kommer svenskarna att trängas ut ur fler och fler svenska städer och kommuner. Till slut blir vi tvingade att bo i reservat likt indianerna i USA när främlingarna har lagt beslag på den sista lilla biten av mark som en gång tillhörde de etniska, vita och stolta svenskarna. För ditt eget folk och lands bästa – rösta på NRP.