Musik för den nationella frihetskampen

6 september, 2011

En låt som alla vackra, svenska och vita nationalister borde uppskatta.

Jag ber hundra gånger om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sidan. Men jag har haft en hel del problem, bland annat med relationen till min flickvän Johanna Westman samt att min morbror Styrbjörn har insjuknat i tyfus. Men du kan vara säker på att NRP aldrig lägger ner sin verksamhet och vi försöker vara så aktiva vi bara kan trots att makteliten motverkar oss på alla sätt dom kan.

Vit makt och Sverige åt svenskarna!

Med vänliga hälsningar

Tor Odensson – Partiordförande.

NRPs nationaldagssändning

20 juni, 2011

Jag hoppas att ni inte missade NRPs nationaldagssändning via eurocop.nu. Det var en trevlig sändning med olika inslag, busringningar, diskussion av tidningsklipp ur Nationell idag osv. Om du vill lyssna på sändningen i efterhand så måste du registrera ett konto på Eurocops community Lunarcop.

Skaffa Lunarcop på en gång.

Med vänliga hälsningar

Tor Odensson – Partiordförande.

Omfattande valfusk och odemokratiska metoder emot NRP.

24 september, 2010

För er som inte har lyssnat på det senaste Podcast avsnittet så kan jag rekommendera er att göra det. Avsnittet behandlar det omfattande valfusk som har drabbat Nationalrasistiska partiet. Ja eller valfusk och valfusk är väl synd att säga, utan vi har helt enkelt blivit raderade från listan över registrerade politiska partier. Dessutom blir vi diskriminerade på Valmyndighetens hemsida p.g.a. att vi ej längre är ett registrerat parti. NRP har raderats helt och hållet så att man inte kan söka information om oss, eller hur många röster vi tidigare har fått.

Bildbevis:

Ni kan vara lugna för att NRP inte kommer tiga stilla och acceptera denna enorma oförrätt! För mer information, var goda och lyssna på NRP Podcast från idag den 24 september.

Med vänliga hälsningar

Tor Odensson – Partiordförande.

En hälsning från Torgny Landhammar.

21 augusti, 2010

Tro det eller ej men min semester är snart slut. Jag har varit ute och rest en hel del nu i sommar, inom Sveriges gränser såklart. Just nu när detta skrivs är jag på väg hem från min lilla stuga i det natursköna Österlen i skåne. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig semester och att ni har vilat och samlat styrka för en fortsatt kamp för Sveriges väl. Glöm inte bort att prenumerera på NRPs podcast förresten. Man kan prenumerera via RSS-flödet eller med programmet iTunes. Eller så besöker du NRPs hemsida så ofta du kan så finns avsnitten att lyssna på även här.

Med vänliga hälsningar
Torgny Landhammar – Andre vice partiordförande.