5 december 2008:

Fittklittan klämmer ut en bajsunge.

Om ni såg programmet Insider i Onsdags (3/12-08) på TV3 så minns ni säkert den uppnosiga lilla tjejen som gnällde över att inte ha någon lägenhet. En 18-årig liten tjej som har skaffat barn trots att hon inte har något arbete eller någon bostad, ingen som helst trygghet. Hon är otroligt oansvarig och omogen. Hon vågar inte inse att hon själv har handlat fel utan skyller allt på dom hemska politikerna och det svenska samhället, 18-åringar med barn har ingen som helst trovärdighet i mina ögon. Otroligt patetiskt att se henne vifta med sitt barn framför kamerorna på TV3 och SVT1 (Programmet "Debatt"). Känns iofs. mer naturligt med detta beteende med tanke på att hon är blatte, dom brukar gilla att använda sina barn som simpla spelbrickor för att få som dom vill. Ni känner väl till dom flertalet fall av "apatiska" "flykting"barn? Förljugna blattefamiljer som hetsar sina barn till att spela apatiska, dom har inga riktiga asylskäl och måste därför ta till extrema lösningar. För att gå tillbaka till att prata om programmet Insider: Robban Aschberg kan ha en del bra åsikter ibland, men jag uppskattar inte att han är så extremt politiskt korrekt så fort som det handlar om invandrare och integration. Ang. lilla Bianca (som blatten heter) i Insider, man kan fråga sig varför hon inte har lyckats skaffa en lägenhet?

Kan det kanske bero på att hon tidigare haft en lägenhet som hon blivit vräkt från p.g.a. att hon inte kunnat betala hyran, haft högljudda fester med polarna och misskött sig rent allmänt? Detta förtäljer inte historien utan tjejen får stå helt oemotsagd med sin snyfthistoria. Det lustiga är att denna blattetjej bor på HOTELL, hon är alltså inte alls helt hemlös utan bor på hotell på skattebetalarnas bekostnad. Sen har denna lilla pest mage att gnälla över att hon inte kommer kunna ha julgran i sitt trånga hotellrum, medans det finns människor som är hemlösa På RIKTIGT och sover i pappkartonger samt äter bajskerwar. Hon bor i ett fint hotellrum som hon inte behöver betala för, har en dyr Canada goose jacka... Ja oj det är så synd om henne. Det har tidigare figurerat en annan stökig och oansvarig blattetjej i Insider, man fick se henne och hennes polare från träskvänstern stå och skrika utanför kommunhuset och bråka med poliser. Robban verkar få bånge av unga blattetjejer, det ska tydligen medverka minst en sådan per säsong av Insider. Tröttsamt och förutsägbart, lägg ner det där nu Hascherg!


"...Den stora frågan gäller om samhällets skyddsnät fortfarande gäller för unga föräldrar med spädbarn, eller om de kan ställas på gatan utan konsekvenser för de ansvariga", så står det på Insiders hemsida. Vad hände egentligen med det egna ansvaret, eller har hon inget bara för att hon är blatte? Hon kunde ha valt att göra abort, det hade varit den smidigaste och bästa lösningen för alla parter. Istället klämmer hon ut en unge, ungefär som en fjortis klämmer en finne och missköter barnet grovt. Hon klarar inte ens av att hålla i ungen ordentligt och har t.o.m. en vän som hjälper henne ta hand om barnet.


Kommentera denna fundering


Betyg:
Namn:truxer
Kommentar: stakars balte tjäjen.
Nein, du gör helt rätt som skriver detta.
Dock tycker jag haschberg är för stel för insider.
stackars de folk som äter bajskerwar..

15 December 2008, kl 15:42:19
Betyg:
Namn:Feskebengt
Kommentar: Klockrent som vanligt, Bubba!
10 December 2008, kl 12:29:59
Betyg:
Namn:Kaggen
Kommentar: Onödigt att va rassig, men du har annars helt rätt. Hon kommer förmodligen bli en hemskt dålig förälder.
10 December 2008, kl 03:03:11
Betyg:
Namn:hej domstol
Kommentar: robban älskar blattar och brukar drömma om att hans jobb går ut på att ge dom en okej-stämpel i arslet och sen låta sej bli smekt på sin polerade flint av expo, som han bland annat driver som ett fd. sovjet
9 December 2008, kl 23:10:35
Betyg:
Namn:sadulisten
Kommentar: Du är riktigt hård mot henne i den här funderingen Bubbe - OCH rättvis. Den där tjejen bär helt klart skulden till mycket som hänt henne och alla som säger emot lever i en låtsasvärld.

God jul alla riktiga hemlösa som sover på gatan med en pissig DN över sig nu i jul. Skiter insider i.
7 December 2008, kl 14:43:49