7 juni 2009:

PK-pirater och vänsterpatrask.

Idag är det val till Europaparlamentet. Jag vet att en del ungdomar kommer att proteströsta på Piratpartiet, på grund av FRA lagen och den skärpta lagen för upphovsrättsskydd. Men vet ni egentligen vad PP (Som jag kallar dom i fortsättningen) står för? Många beskyller Sverigedemokraterna för att vara ett enfrågeparti och att det enda dom talar om är invandringspolitiken. Men samtidigt så verkar inte PP ha några som helst åsikter angående annat än avskaffandet av upphovsrätten. Dom har till och med sagt själva att dom kommer att sypmatirösta med de stora partierna i alla frågor. På vilket sätt är PP inte ett enfrågeparti, om man ska använda begreppet i sin rätta bemärkelse? Enligt vad jag har läst om PP så verkar dom inte vara särskilt seriösa, bland annat har grundaren och deras ordförande Richard Falkvinge gått ut i sin blogg och skrivit om hur han behöver kvinnor att knulla med under valturnén. Han kanske inte uttryckte sig just så, men jag tycker inte direkt att det inger någon direkt trovärdighet med en politiker som skriver sådana saker. Han har även gått ut och tiggt pengar från sympatisörer. I Ekots lördagsintervju pratar han om att han ej tänker redovisa hur dessa pengar används, utan det handlar om ett "förtroende" enligt honom och om sympatisörerna tror pengarna används till fel saker ska dom inte bidra. Seriöst? Nej inte direkt! Jag får vibbar av "Kalle anka parti" när jag hör talas om sådana grejer. Även om jag tycker lagen om upphovsrätt har gått för långt så kommer jag aldrig att rösta på ett parti som inte har åsikter i ett bredare spektra, eller som inte ens utgår ifrån Sveriges folk och lands bästa. Som sagt kommer PP att sympatirösta då dom inte har några egna åsikter. Dom kommer med andra ord att vara för en ännu friare invandringspolitik.

Jag tror ärligt talat att samma sak gäller för Gudrun Schymans elit-feministiska enfrågeparti; Feministiskt Intitiativ. Dom håller med "gammelpartierna" helt och hållet och kommer rösta därefter. Jag tror i och för sig inte att vare sig PP eller FI kommer att ta mandat i Europaparlamentet eller ens komma in i riksdagen 2010. Det brukar alltid komma en massa fördelaktiga undersökningar för vissa uppstickare innan olika val, som 2006 när vissa förståsigpåare trodde att FI skulle komma in i riksdagen men istället fick dom bara tusen röster, typ. Jag tror att det är lika överdrivet i det här fallet och även om en hel del outbildade ungdomar kommer sympatirösta med PP, så kommer det knappast att bli en sådan "skräll" som vissa tokstollar gör gällande. Jag tror att valdeltagandet i överlag kommer bli lågt, de flesta svenskarna vill inte vara med i EU och skiter i vad som händer i parlamentet. Det är alltid lika intressant när vissa politiska kommentatorer osv. går ut och snackar om att ett lågt valdeltagande gynnar SD. Hur skulle det kunna vara så, när det med stor sannolikhet i så fall är SDs väljare som struntar i att rösta i EU-valet? Jag har även läst något om att personer med medborgarskap i två EU länder kan dubbelrösta, dels via ambassaden och dels i vallokalen i Sverige. Det går inte att kontrollera dessa dubbelröster och dom kommer antagligen leda till ett extra EU-mandat för blattekramarna inom Sossarna. Paaaatetiskt!

Men glöm det där nu, vi får se hur det går. Såg ni medias rapportering av Nationaldagsfirandet igår? Som vanligt hade några vänsterpajasar bråkat med några skinnbulor från Svenska motståndsrörelsen som delat ut politisk information. Det handlar alltså om några nationalsocialister som i egenskap av AKTIVISTER delade ut flygblad och information, för detta blev dom attackerade och misshandlade. Det var skrattretande att se hur TV4 såg på saken då dom som vanligt skrev (på text-tv) något i stil med "HögerEXTREMISTER misshandlade av VänsterAKTIVISTER", en PK-polis fick även uttala sig -"Det var ett gäng högerfolk som åkte på stryk". I det här fallet var det faktiskt de s.k. "nazisterna" som var reela aktivister. Så vitt jag vet är det inte godtagbar politisk aktivism att slå folk på käften, liknande saker hade dom inte skrivit om "nazisterna" hade angripit vänsterslöddret först. Dom vrider och vänder på begreppen som sagt och trots att ungdomarna från Svenska motståndsrörelsen var fredliga och bara delade ut information i sann demokratisk anda, så är det ändå dom som stämplas som extremister eller "högerfolk". Samt att dom försöker förringa hela händelsen, det var inte så farligt för det var ju bara några hemska "nazister" som åkte på däng. Dom sänder ut en signal om att politiskt våld aldrig är fel så länge som det drabbar "rätt" personer, d.v.s. de människor som vågar ifrågasätta regeringen och deras världsfrånvända bild av att Sverige ska bli en mångkulturell utopi. Ren och skär misshandel (som vänsterslöddret stod för) är iaf. inte aktivism enligt mig och det kommer aldrig bli det. Självklart är jag även emot när "nazisterna" använder sig av våld mot meningsmotståndare, men detta verkar hända alltmer sällan nu för tiden.


"EU:s valrättsakt har inte tagit hänsyn till dubbla medborgarskap, trots formuleringen "en man, en röst", enligt Ekot", så rapporterar SVT om möjligheten till dubbelröstning. Klart dom inte tar hänsyn till det för med dessa extra röster i ryggen kommer det gå bra för "såssarna" och de andra gammelpartierna.


Kommentera denna fundering


Betyg:
Namn:Sissyfist
Kommentar: Helt rätt, men jag tycker ändå att alla Höger extrema rasist nazister ska dödas.
Jag har nyss hittat en ny identitet och det är att gömma mig bakom en näsduk och hata alla "rassar".

Jag skiter fullständigt i om mitt eget land är påväg emot undergång
19 Juni 2009, kl 20:03:53
Betyg:
Namn:Sadulisten
Kommentar: Skulle högerfolk misshandla vänsterfolk kallas det inte för aktivism, den saken är helt klart bevisad.
Kalla det för vad det är, kalla det för extremister i båda fallen och sluta vara klåpare.

Vad PP tycker om andra frågor än fildelning vet nog ingen, det är som att köpa en gris i en säck. Lyssnade på lördagsintervjun jag med och fick det svart på vitt att jag inte ville ha med PP att göra.
7 Juni 2009, kl 21:57:43