8 februari 2010:

Vakna upp ur knarkfyllan.

Jag läste en artikel om hemlösa för ett litet tag sedan på Expressens hemsida. Dom "rasade över" att några inom regeringens kristna grupp har bestämt sig för att ha en "drive" där dom samlar in sovsäckar till de hemlösa, inför deras vistelse i S:t Klara kyrka i sthlm. Dom ska väl istället vara glada för all hjälp dom kan få. Dom ska vara tacksamma för att någon bryr sig om dom överhuvudtaget. Trots allt så beror denna hemlöshet i hög grad på personliga problem hos de hemlösa, ofta missbruksproblem. Att rasa in på arbetsförmedlingen verkar vara en omöjlighet för dessa människor och många av dom har inte gjort ett ärligt handtag på år och dar.

Det enda dom hemlösa behöver göra:
1. Sluta gnälla!
2. Sluta knarka och vakna upp ur sin knarkfylla.
3. Söka bostad, ORDENTLIGT och ihärdigt.

Dessa parasiter på samhällskroppen ska vara glada för minsta lilla "free lunch" dom får. Inte för att jag har mycket till övers för vare sig borgare eller socialister, men det är faktiskt sossarnas kravlösa politik som långsiktigt har lett till att dessa parasiter fått fritt spelrum. Hela det här jävla landet är "skyrocketing to the poor house", och det blir inte bättre av att vi med största sannolikhet får en socialistisk regering efter valet i år. Hur fan kan svenskarna vara funtade som gång på gång röstar in dessa svenskhatare och landsförrädare i regeringen? Antagligen ligger förklaringen i alla nyanlända invandrare, dom röstar utefter sitt eget bästa helt enkelt. Borgarna har ju försökt skapa någon slags ordning i det svenska roffarsamhället och bland annat infört hårdare kontroll för sjukpenning. Man får väl hoppas att det går käpprätt åt helvetet för sossarna, men det är väl inte särskilt troligt tyvärr.

Det känns som att allt är svart eller vitt för svennen, antingen sossar eller borgare vid makten och ett mellanting är inte att tala om. Att ha en extremt liberal flyktingpolitik som är mer liberal än alla våra nordiska grannländer ses som fullt normalt och inte det minsta extremt. Men att vilja minska på invandringen en liten gnutta är extremt bortom denna värld enligt dessa verklighetsfrånvända puckon. Ni kan ju rösta in era älskade sossar sen, och sitta och skriva politiskt korrekta floskler och känsloargument som svar på mina funderingar och rönke kyken samtidigt. Ja, jag vet vad ni går för.

Som en av mina favoritbusringare sa i en ringning (Så kallade "inbound calls" människor ringer in för att lösa allehanda problem) "Whatever has happened here it's a direct result of your own stupidity", inte ett exakt citat kanske men det är kontentan av vad han sa. Passar bra att säga till de hemlösa patrasken och roffande blattar. Junkyard Willie FTW!


Kommentera denna fundering
Betyg:
Namn:Sissyfist
Kommentar: Glad att det inte är bara jag som absolut INTE tycker synd om alla människor.

Det är JÄVLIGT lätt att kalla sig för socialist och "dela med sig till alla" när man har fått saker och ting på ett silverfat hela livet, om människan bara hade fått kämpa för något i sitt liv åtminstone en gång så skulle människan nog antagligen inte kalla sig för socialist, socialdemokrat, AFA(Ingen myt av att majoriteten består av rika människor.) eller vafan dem vill.

Som sagt, vissa saker måste man ta tag i livet, och det går inte att skylla på allt annat, för när som helst finns inte "annat" kvar.
Håll det i minnet Sossar.
12 Februari 2010, kl 01:57:38