8 mars 2010:

Internationella kärringa' e bättre än gobba' dagen.

Idag är det en väldigt speciell dag, en dag som får alla elitistiska och radikala feminister att komma i trosorna av upphetsning. Idag är det nämligen den internationella kvinnodagen. Detta är en dag då kvinnan och enbart kvinnan ska uppmärksammas och lyftas fram. En dag då alla kärringar ska känna sig stolta över att ha fötts med en fitta istället för en kuk mellan benen. Samtidigt kan dom flytta fokus från alla sina tillkortakommanden och fokusera på det påhittade patriarkatet av förtryckande herrar. Kvinnor bara älskar att skylla ifrån sig! I sportsammanhang är det alltid materialförvaltarens fel som ger henne så usla redskap, det är fel på vallan eller banan är dåligt snitslad. När det gäller arbetslivet så är det alltid dom gamla skitgubbarna som sitter på sina höga hästar och domderar över dom söta, små och oskuldsfulla kvinnor likt tyranner eller hemska despoter som puffar på sina cohibas och skrattar åt kvinnornas olycka och inte låter dom få en gnutta makt i samhället.

I en tävling i tv-programmet "Mästarnas mästare" skulle deltagarna rulla en medicinboll (eller vad dom kallas) fylld med vatten uppför ett stup, samtidigt som dom hade en ryggsäck med vikter i på ryggen. Självklart hade dom gjort det hela lättare för kvinnorna så att dom skulle ha någon som helst chans emot dom överlägsna männen och hällt i mindre vatten i deras medicinbollar, samt att dom hade mindre vikter i sina ryggsäckar. En man som medverkade (Patrik Sjöberg) påtalade detta till kvinnan som vann "Vad hände med jämställdheten? Ni hade ju lättare vikter", självklart blev han utmålad som en dålig förlorare och förlöjligad av bland andra Expressen. Det spelade ingen roll att han endaste påtalade en sanning som SVT inte ville att tv-tittarna skulle få reda på, nej utan då var Patrik en "dålig förlorare" och hemsk man som inte bara tog den i röven och gillade läget. Herr Sjöberg verkar vara en riktig hedersknyffel som man mer än gärna skulle vilja bjuda på en öl ute på krogen, han skräder inte med orden och vägrar vara en politiskt korrekt jävla nörd som lägger sig platt för kärringarna.

Ytterligare ett exempel på när media kryper för kvinnorna och slickar nagellacken av deras nypedikerade tånaglar var när damkronorna (Ishockey kärringa') blev betygsatta av hjärntvättade läsare och journalister (Tror det var i Aftonbladet, läser inte den skiten längre men jag har hört talas om det). Dom jämfördes med Tre kronor och trots att männen vunnit bra många fler matcher och att kvinnorna förlorade en jävla massa matcher med MÅÅÅNGA måls skillnad, så var det männen som fick ett plus och kvinnorna två stycken. Damkronorna har världens sämsta målvakt; Kim Martin. Synd att jag inte var där och kunde skrika åt henne (Med hat i rösten) "Går det bra för dig sållet?", "Släpp in några mål till nu, sållet!". Dessutom var det någon mes med avklippt kuk och ballar som skrev en patetisk krönika där han jämförde äpplen med päron, Lag Anette Norberg I CURLING med Tre kronor, hur jävla sjuka jämförelser kan man dra egentligen? Då kan man fan lika bra jämföra rodel med Isdans. Det är precis lika logiskt för båda sporterna utspelar sig ju på is. (Även fast jag inte ser dans av något slag som en "sport"). Men oavsett vilka knäppa jämförelser alla politiskt korekta nördar till journalister försöker sig på så är det ändå alltid männen som är överlägsna kvinnorna i sportsammanhang.


"Jag kan inte vinna den debatten, om han inte kommer full och börjar slåss i studion", Reinfeldt i Nerikes Allehanda om varför han inte vill debattera med Jimmie Åkesson (SD).


Kommentera denna fundering


Betyg:
Namn:Fredrik G
Kommentar: Hehehe mycket bra skrivet bubbe! Skulle vilja se denna som en insändare i tidningen. Haha fatta hur många PK:are som skulle sätta kaffet i vrångstrupen! =D
12 Mars 2010, kl 20:41:24
Betyg:
Namn:Sadulisten
Kommentar: haha Kim Martin är ett såll som släpper igenom puckar, det var bra och korrekt skrivet. Trevlig fundering som bara en hjärndöd PK-fitta kan hitta fel i
11 Mars 2010, kl 23:24:16