11 jan 2010:

Gore kan suga på Obamas niggerbollar.

Niggern Obama vet ni nog alla vem det är. Tänk att han fick fredspriset trots att han är en precis lika stor krigshetsare som Bush. Direkt efter att han tagit emot Nobels fredspris i Norge så reste han hem och planerade inför bombningen av landet Jemen. Det var inte särskilt länge sedan han tillträdde sin post som president, hade dom inte kunnat vänta några år och se om han verkligen förtjänar priset? Men tydligen räcker det att man är svart eller bara jävligt PK som klimathetsaren Al Gore som även han har fått fredspriset på väldigt lösa (Sjuka, fantasifulla och spekulativa PK-skäl) grunder.

Precis som i fallet Gore så har Obama inte gjort NÅGONTING ALLS för att skapa fred, och det verkar inte direkt som om han är på väg åt det hållet heller. Man ska självklart få nobelpris för någonting man har åstadkommit, annars är det precis lika logiskt att ge MIG fredspriset. Jag har inte gjort ett dugg för att skapa världsfred men det kanske jag kommer göra någon gång i framtiden om en tjugo-trettio år, vem vet? Fredspriset är ett skämt och jag har otroligt svårt att tro att Alfred Nobel själv skulle ha valt att ge priset till klimathetsaren och den läspande psykopaten Al Gore eller Barrack "warmonger" Hussein Obama..


Eddie: Can I drink your juice?
Richie: [looking revolted, then realizing] Oh! Oh, yes! Yes, of course, go ahead! I think I'm going mad this morning!
[knocking on the front door]
Eddie: Someone's giving our knocker a damn good banging! I'd better go see who it is!
Richie: Righty 'o! I'll grab a hold of my sausage and give it a good seeing-to!
, Från serien BOTTOM med Rik Mayall och Ade Edmondson.


Kommentera denna fundering
Betyg:
Namn:Sissyfist
Kommentar: Kunde inte sagt det bättre själv, lite kul att alla niggers i USA som aldrig har röstat i hela deras liv reser sig plötsligt och engagerar sig inom politik bara för att en Neger blir president, det kändes väldigt lägligt att han valdes just precis av alla efter allt snack och dokumentärer med; Kan USA verkligen ha en svart president?

Jag tror att om te x en kvinna eller någon med downs skulle få precis samma bemötning.

Eftersom alla med downs eller kvinnor skulle automatiskt rösta på presidenten, för att den har downs eller är kvinna.
Bara ett värdelöst verktyg för att få röster.
28 Januari 2010, kl 23:00:10
Betyg:
Namn:-_-
Kommentar: det du skriver om är last years news. Var för övrigt inte Obama som nominerade sig själv till fredspriset. klanka ner på norge istället som delar ut priset
12 Januari 2010, kl 16:32:37
Betyg:
Namn:Sadulisten
Kommentar: Kort och 100% korrekt.
12 Januari 2010, kl 02:38:20
Betyg:
Namn:Yngwie
Kommentar: klockren fundering, Obama har inte gjort ett skit... älskar Bottom btw =)
11 Januari 2010, kl 19:02:45