12 april 2010:

Kör över hundra blatteungar och skicka ut familjerna.

Käääre vänner! Läste ni om invandrarfamiljen vars barn blev påkört och dog? Det var tråkigt att se hur vissa politiskt korrekta försökte använda dotterns dödsfall som en garant för att ge föräldrarna PUT. Jag såg det stod något bullshit i Expressen om att - deras dotter dog, men dom riskerar ÄNDÅ att bli utvisade. Visst är det otroligt tragiskt på alla sätt och vis, men jag tycker inte direkt att denna händelse har någon relevans för huruvida familjen hade några giltiga asylskäl eller ej. Om man är extremt PK så kan man säkert resonera som så att det var ju en anställd på migrationsverket som körde ihjäl flickan. Och sedan har dessa hemska invandrarbarn-ihjälkörare mage att kasta ut ungens mamma och pappa efter att ha skapat denna tragedi.

Vilka hemska rasister! Det är väl självklart att alla invandrarfamiljer som råkar ut för någon slags tragedi här i Sverige måste få stanna... Eller inte. Jag tycker synd om dom och beklagar förlusten av deras dotter. Nu får dom åka tillbaka till sitt hemland och sköta sorgearbetet i lugn och ro, det är det bästa för dom. Jag har ingen fantasi nu så jag skriver om någon annan aktuell händelse också. Det blir mer och mer vanligt med kvinnor som mördare och nu har det hänt igen. Levona Svensson 34 år, har mördat två personer (Män såklart). Eftersom hon är vit och inte ser alldeles för blatteaktig ut så går det tydligen hur bra som helst att publicera en bild på henne. Men eftersom det rör sig om en kvinna så försöker media släta över det hela och dom tycker inte att Levona har någon som helst skuld, hon är snarare ett offer för Sveriges havererade psykvård. Det är löjligt att se hur media jämt och ständigt försöker försvara kvinnor som är misstänkta för mord eller andra hemska brott.

Stackars lilla Levona har inte gjort något fel hon är en fragil och känslig kvinna som endast är offer för det hemska svenska samhället och en havererad psykvård, not bloody likely. Den där jävla uggran borde dömas riktigt hårt om hon fälls för dessa mord, domstolen måste visa att dom inte är partiska och att dom inte särbehandlar kvinnor som begår allvarliga brott. Men dom har ju redan visat motsatsen gång efter gång iofs. Även i USA är det väldigt vanligt att kvinnor döms lindrigare för mord och många andra brott. Män blir nästan alltid dömda till dödsstraff för mord dom har befunnit sig skyldiga till och kvinnorna får istället fängelse.

Att bete sig som dom gör är precis lika fel som att hälla brännbar vätska och tända eld på en kanin, samt bussa en galen rabiessmittad hund på den, precis som jag har sett en video på nyheterna med några blattar som gjorde. Jävla blattefittor!


"Dom kallar mig Blatte, jag dricker Caffe latté", Citat från en av Metal Mattes Blattar bråk videos. Del 4 tror jag det var. Så jävla roliga och bra. :)


Kommentera denna fundering


Betyg:
Namn:Fredrik
Kommentar: Bra att du också tog upp ihälbränningen av kaninen. De som gjorde det hoppas jag kommer få lida ordentligt nån gång.
7 Maj 2010, kl 09:07:06
Betyg:
Namn:johnny bode
Kommentar: på vilket sätt är homosexuella, kvinnor och invandrare speciellt utsatta?
7 Maj 2010, kl 08:10:47
Betyg:
Namn:Sadulisten
Kommentar: Ja, att använda dotterns irrelevanta dödsfall för att få PUT är verkligen hjärtlöst. Bra skrivet som vanligt, Bubba. Gillar man inte det du skriver och är hjärntvättad kan man gå och läsa en snyfthistoria eller en bok om Olof Palme i stället.
6 Maj 2010, kl 00:35:05
Betyg:
Namn:gustav
Kommentar: Har läst många av dina funderingar och har stört mig på ett mönster, varför är det alltid de mest svaga/utsatta i samhället du ger dig på (kvinnor, homosexuella, invandrare).. varför hela tiden sparka neråt?
17 April 2010, kl 15:52:30