19 februari 2009:

En Icke-PK & Co. med Hitlerjuice, tack!

Det har hänt en del tråkiga saker den här månaden. Jag tänkte börja med att uppmärksamma mordförsöket på Nationaldemokraternas chefredaktör för tidningen Nationell idag, Vávra Suk. Efter ett lyckat torgmöte på Sergels torg i Stockholm där flertalet exemplar av Nationell idag delades ut och flera personer uttryckte sig positivt om ND, så blev vänsterextremisterna riktigt frustrerade. Dom vågade dock inte agera helt öppet utan väntade tills dom kunde attackera en ensam Vávra när han var på väg hem. Han sökte skydd i sin bil emot pöbeln, men dom lyckades ändå få in en del slag. Flera vänsterextrema våldsmän emot en ensam person alltså. Fegare än så kan man knappast bli! Det är viktigt att visa detta samhällets avskum att deras metoder är verkningslösa, att ND blir mer och mer populära samt att det finns ett stort intresse för deras partitidning. Så jag uppmanar er ALLA som funderat över det, att lösa prenumeration på Nationell idag så snart som möjligt. Det kommer iaf. jag göra i vilket fall som helst. Jag hoppas att dom hittar det gyllene patrasket som attackerade Vavra, och att dom får ett rejält straff. Alla lobotomerade fjortisar inom AFA kanske ska tänka på att deras "verksamhet" är riktigt kontraproduktiv för deras intressen, deras "drunken barfight" mentalitet med misshandel till höger och vänster ist. för argument är helt bortkastad.

Det spelar ingen roll om ni attackerar Sverigedemokraterna eller ND för dom kommer bara att stärkas av dessa händelser, dom blir bara mer enade och övertygade om att deras sak är rätt än innan. Folk (Inte PK-fittor, men riktigt FOLK) kommer att tänka: Varför blir dessa personer systematiskt förföljda, misshandlade och bespottade? Kan det vara så enkelt att dom för fram en obekväm sanning, att deras argument är riktiga och att dom inte enbart är hemska populister och högerextremister? Svaret på dessa frågor är självklart ett rungande; JA! En annan tråkig sak är när det nyligen uppdagades att en kvinnlig reporter från den statligt finansierade institutionen Sveriges Radio (RÖDIO) hade "wallraffat" sig in hos Sverigedemorkaternas ungdomsparti, den unga kvinnan fick bl.a. förtroendeuppdrag från ledningen och lurade flertalet ungdomar att hon var en av dom, en vän. Sedan utnyttjade hon skamlöst dessa ungdomar och ledningens förtroende med att spela in dom med dold mikrofon och kamera. Med andra ord ett intrång i deras privata sfär och en otroligt fräck typ av övervakning, samt åsiktsregistrering av oskyldiga ungdomar från PK-medias sida. Det sjukaste i kråk(kräk)sången inträffade ändå när reportern avslöjades av partiledningen under en båtresa för SDU medlemmar. Förbundsordförande för SDU, Erik Almqvist, samt Jimmie Åkesson som även han var med på resan reagerade över att reportern verkade väldigt nervös och rädd. Hon ombads öppna sin väska, en fullt rimlig försiktighetsåtgärd från Almqvists sida då han bara några dagar tidigare blivit attackerad av flera vänsterextrema knivmän.

Reportern kunde lika gärna ha varit utsänd av AFA, med syfte att dokumentera SDUs kärna för att förenkla kommande våldsattacker och hålla dom a'jour, eller så kunde hon lika bra ha haft en boomstick i väskan och sprängt hela båten till "kingdom come". Det är faktiskt inte ett orimligt scenario med tanke på hur hjärntvättade och hängivna vissa PK-fittor kan vara. Men reportern försökte iaf. fly ut urhytten som dom satt i, men Almqvist hindrade henne och uppmanade henne helt lugnt och beskedligt att lämna kvar väskan. Naturligtvis hade reportern kunnat springa ut med väskan i högsta hugg och trotsat SDarna, men då hade det ju å andra sidan inte funnits någonting komprometterande eller negativt att skriva om SD på SRs Kalibersida. Reportern lämnade medvetet kvar väskan och sprang sen därifrån som om hon flydde från ett gäng mordiska dårhuspatienter, man hör hur hon frustar och pustar i ren dödsångest när hon springer ut ur hytten. Sedan anmälde SR och Kaliberredaktionen SD för stöld, dom försökte alltså få det hela till att Sverigedemokraterna STAL deras utrustning trots att "one can short of a sixpack" reportern själv hade lämnat kvar väskan i hytten. Först nästlar reportern sig in i ett parti, filmar och hänger ut deras medlemmar i en privat miljö och ljuger om vem hon är, sedan försöker dom ändå vrida det hela till att SD är boven i dramat... Patetiskt och sinnessjukt om du frågar mig! Jag hoppas att SR, den ansvariga reportern och Kaliberredaktionen får sina fiskar varma å det grövsta. Almqvist har självklart polisanmält händelsen och jag (förhoppningsvis ni också) förväntar mig ingenting mer än en fällande dom, sedan kan dom lägga ner SRs anmälan mot SD direkt då den inte är värd vatten. Läs mer om dessa två händelser på ND resp. SDs hemsidor, som du faktiskt får leta upp själv då detta inte är någon länkcentral.


"Att statsmedia är inblandad i denna ljusskygga verksamhet, kan knappast beskrivas som något annat än ett hån mot licensbetalarna och statliga politiska trakasserier av värsta sort", skrivet på Sverigedemorkaternas hemsida av Erik Almqvist. Oroligt bra skrivet!


Kommentera denna fundering


Betyg:
Namn:En Icke-PK
Kommentar: helt rätt av sd
12 Mars 2009, kl 21:03:43
Betyg:
Namn:Sadulisten
Kommentar: Du har som vanligt helt rätt. Eftersom jag tillhör den grupp människor som tar helt avstånd från mordförsök och statligt finansierade infiltrationer av helt demokratiska partier, röstar jag denna gång en femma. Man kan inte hota någon med en pistol och anmäla offret för olaga vapeninnehav när offret i tumultet tar pistolen från förövaren. an kan inte klandra Erik Almqvist, som blivit utsatt för mordförsök med mera, för att han agerade på det korrekta sätt han gjorde. Han var förvånansvärt lugn med tanke på vad han fått utstå. Nej, var det någon som freak out var det reportern, som i omotiverad skräck pissade ner sig (hennes trovärdighet försvann). Mycket bra skrivet, Bubba.


1 Mars 2009, kl 14:07:11
Betyg:
Namn:Luffar-Antastar'n
Kommentar: Tänkvärd och korrekt fundering, Bubba. Även om Sverigedemokraternas agerande var fel, ur laga synpunkt, så kan man förstå dem, med tanke på hotbilden emot dem. Det mest tragiska med det hela, är att det inte är Expo, som bedrivit denna sinnessjuka verksamhet, utan ett STATLIGT bolag. Tragiskt, äckligt och patetiskt!

SD 2010!
1 Mars 2009, kl 02:55:58
Betyg:
Namn:Halvbrägdagöraren
Kommentar: Vafan leker SD poliser för? Man får som privatperson inte tvinga någon att stanna på en viss plats, endast om personen gör sig skyldig till brott som kan ge fängelse får man hålla kvar personen tills polisen kommer. Inte heller får man rota igenom någons privata ägodelar ägodelar.
26 Februari 2009, kl 17:05:05