Välkomna till Easy cheese


Easy cheese
Typ: Ost
Tillv: Kraft
hemsida

En skitgod ostsprits som kickar ditt arsel!

Det hÀr Àr alltsÄ en typ av "processed cheesespread" pÄ spritsburk. Smaken kan nÀrmast liknas vid den cheddar ost som man anvÀnder pÄ hamburgare, mycket krÀmig och bra konsistens och en stark och god ostsmak enligt mig.

Denna gyllengula och krÀmiga ost kan du ha pÄ mackor, Doritos, salta kex, hamburgare, pasta eller varför inte pÄ pizzan? Ja det Àr endast din fantasi som sÀtter grÀnserna. Finns i flera olika smaker bl.a: Bacon, strong cheddar cheese m.m.

Priset Àr ILLA PINKAT jÀmfört med hur lite man egentligen fÄr för det höga priset. Om inte Grays foodstore pÄ Odengatan 39 har lÄtit burken stÄ och ruttna sÄ brukar det vara ett rent "nöje" att betala 69 kr för EN burk "Cheese ritz". Jag kommer ihÄg för ett tag sen nÀr jag handlade pÄ Grays och dom hade lÄtit förra Ärets lager ligga kvar ett Är extra efter bÀst före datum gÄtt ut, för att ingen handlade av dom knappt.

NÀr jag som vanligt spritsade ner osten i min mun sÄ fick jag en jÀvla "CUM SHOT" i munnen, en jÀvla skvÀtt med gammal vassla fick jag i munnen. SÄ om du överhuvudtaget ska handla pÄ Grays sÄ se till att dom har fÀrska eller halvfÀrska varor. Grays kickar inte arsle men "Cheese ritz" och "Easy cheese" gör det absolut i fÀrskt tillstÄnd.

Betyg: Testad: 2006-10-14.

Inga kommentarer | Skriv kommentar