Välkomna till Ostbollar Original


Ostbollar Original
Typ: Ost

Suzanne Osten kan osta sig i arslet!

Ni som saknar smaken på gamla wasa sandwich (innan 2006) kommer att älska denna ostboll. En smakrik ostfyllning omsluten av två löst hopsvetsade kexhalvor.

Det är som Stefan Löfven har svetsat ihop bollarna för dom är jätteenkla att ta isär (vilket inte alls är ett minus). Nej, Löfven har aldrig satt en svetsloppa i hela sitt liv den äckliga patetiska Lurch-kopian, men den här osten kickar hans arsle!

Ja, jag sa ju det att den smakar som wasa sandwich var förr i tiden, en salt pikant smakrik ost! Ett förslag är att mosa ett par bollar och lägga mellan två knäckebröd husman så har ni en gammaldags wasa sw! Gör mig nu en tjänst och köp den här snabbt innan falbygdens ost slutar att tillverka den! Allt vi gillar försvinner från marknaden så passa på nu!

Den kostar tyvärr asmycket, 22,95 kr för en 125grams påse där jag handlade!!! Men what the hell, den var så god och prisvärd så jag har lust att stalka och mörda en kvinna som jobbar på falbygdens ost, strypa henne. Bara för att jag älskar det hon har gjort! Ostbollarna finns i flera olika utföranden men det är denna ORIGINAL-smak som jag gillar mest! Nu kan rivosto komma tillbaka också!

Betyg: Testad: 2015-12-05.

Inga kommentarer | Skriv kommentar